Току-що изтече изображение и възможни спецификации на нов смартфон на Lenovo. Според Евън Блас, известен като @evleaks, изображението е на Lenovo Halo, нов геймърски телефон с флагмански спецификации.

Блас обаче изрично посочва, че това устройство не трябва да се бърка с наследника на Lenovo Duel 2. То ще е с нов чип Snapdragon.

В своя туит Блас посочва, че Lenovo Halo ще е оборудван с чипсет Qualcomm SM8475. Въпреки, че информацията за този чип е малко, се подозира, че може да е подобрена версия на текущия флагмански SoC Snapdragon 8 Gen 1, а SM8450 е много близо като номерация до SM8475.

Други възможни спецафикации на Lenovo Halo включват 6.67 инчов 2220 х 1080 пиксела POLED дисплей, който по същество е OLED панел с пластмасов субстрат. Той може да поддържа 144Hz честота на опресняване и 300Hz дискретизация.

Що се отнася до паметта, тя ще е 8,12 или 16 GB RAM и 128/256 GB UFS 3.1 съхранение, което предполага бързи скорости на четене и запис. Батерията ще е 5000 mAh с 68W кабелно зареждане и дебелина 8 мм.

Изглежда Lenovo се стреми към по-опростен дизайн с Lenovo Halo. В предната част на телефона можем да видим селфи камера в пробив, а отзад виждаме троен масим от камери.

Етикетът Legion на гърба на устройството означава, че то ще е насочено към геймърите, тъй като Legion е марката за игри на компанията. Според Блас Lenovo Halo ще дебютира през третото тримесечие на годината. Няма информация обаче за цени или разпространението му по световните пазари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *