Очакваме OnePlus да представи най-новия си модел в серията смартфони Nord, Nord CE 5G на 10 юни. Продажбите на устройството би трябвало да стартират на 16 юни, а сега знаем и колко ще струва телефонът в Индия, а именно около 315 долара.

Междувременно през предходните седмици изтекоха редица детайли свързани с телефона. Той ще е оборудван с чипсет Snaodragon 759G и 6.43 инчов AMOLED дисплей с честота на опресняване 90 Hz.

Що се отнася до камерата, телефонът ще предложи тройна с 64 мегапикселов основен сензор. Интересното тук е, че оригиналният Nord беше с четворна камера. Селфи камерата на OnePlus Nord CE 5G ще е 16 мегапикселова, което също е понижение в сравнение с 32 мегапикселовата на оригиналния Nord, която имаше и 8 мегапикселов ултраширок сензор.

OnePlus Nord CE 5G (Core Edition) ще е наличен в Индия и Европа. „Редуцирахме оригиналния Nord до основните му елементи и добавихме няколко допълнителни функции, за да създадем страхотен ежедневен телефон на още по-достъпна цена”, коментира Пийт Лау по повод на предстоящото устройство.

Междувременно pricebaba сподели и изображение на модела, в което виждаме част от задната част на устройството. Там има секция с тройна камера и отделна LED светкавица. Конфигурацията на камерата включва най-вероятно 64MP сензор, 8MP с ултраширокоъгълен обектив и 2MP за боке ефекти.

Сред останалите параметри се очакват батерия с капацитет 4500 mAh с бързо зареждане при 30W и жак за слушалки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *