Не е тайна, че Google работи върху Pixel 6a. Първите рендери на устройството изтекоха миналия месец и се очаква то да дебютира някъде през следващата година.

Въпреки, че дизайнът ни дава представа как ще изглежда смартфонът, сега имаме възможност да го видим под формата на алуминиев макет. Видео се появи в интернет пространството и в него можем да разглезаме как изглежда макетът, държан в ръка от всички страни:

Изибраженията са предоставени с любезното съдействие на @xelaks7 (Дейвид Ковалски). Съобщава се, че клипът е публикуван от Fathom Bracelets – доставчик на мъжки гривни. Това всъщност е малко изненадващо, но Ковалски има добър рейтинг, що се отнася до течовете.

Алуминиевият макет съвпада с това, което сме чували до сега за Pixel 6a. Важна нова информация е точното местоположение на сензора за пръстови отпечатъци в дисплея.

Потвърждавайки предишните слухове, видеото показва, че Pixel 6a може да изгуби своя жак за слушалки. Той ще има изпъкнала камера, точно като Pixel 6, а предната ще е разположена в перфориран отвор.

Предишните слухове предполагаха, че Pixel 6a ще включва същия чип Tensor като серията Pixel 6. Въпреки това смартфонът може да изостане що се отнася до камерата и да е с по-слаби характеристики. Все пак до дебюта му има още месеци, а всичко до сега са само слухове и спекулации.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *