Motorola се готви да представи още поне два модела смартфони от среден клас. Те ще са от серията Moto G и ще се присъединят към наскоро дебютиралите G50, G100, G10 Power и G30.

Рендери на Moto G60 се появиха в Twitter, но акаунтът е сравнително нов, така че ще трябва да приемем тази информация с известно съмнение. Дизайнът на устройството изглежда подобен на G50, но дисплеят е с перфорация. Същевременно се запазва и видимата брадичка, което сочи, че устройството определено е от среден клас.

G60 е оборудван със 108 мегапикселова камера, 6.78 инчов Full HD+ дисплей със 120 Hz и по-мощния Snapdragon 732, който обаче не поддържа 5G. Ако цената му се задържи под 350 евро, той би имал успех.

Предполагаемите рендери на Moto G20 показват допълнителен сензор за изображения на гърба в определено по-мощната камера. Подобно на G30, G20 се очаква да е с капковиден прорез и масивна брадичка, монтиран отзад скенер за пръстови отпечаътци и пластмасова конструкция.

Всичко останало за момента не е известно, но можем да предположим, че цената на Moto G20 ще е между 150 и 180 евро. Така той ще се превърне в още едно приемливо предложение в средния клас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *