Motorola официално ще представи Moto Edge X30 днес. Точно преди анонса обаче, се появиха нови рендери, които ни дават представа какво да очакваме.

Спецификациите на устройството също изтекоха по-рано и то най-вероятно ще се окаже първото, захранвано от новата платфорва Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Motorola сподели изображенията в китайската социална мрежа Weibo:

Въпреки, че още няма официална информация за Moto Edge X30, ето какво знаем до момента. Освен, че щеес захранва от Snapdragon 8 Gen 1, опциите за памет не са ясни, но се очаква да видим поне 8 GB RAM.

Що се отнася до дисплея, предишни слухове сочат, че той ще е 6.67 инчов, а компанията потвърди, че ще се предлага с честота на опресняване от 144 Hz и ще е сертифициран за HDR10+. Ще има отвор, в който ще се разполага 60 мегапикселовата селфи камера. Може камерата да е и под дисплея, но това ще е ексклузивно за X30 Edge Pro.

Задната камера на устройството ще е тройна с 50 мегапикселов основен и 50 мегапикселов ултраширок сензор, допълнени от един 2 мегапикселов. Батерията ще е с капацитет от 5000 mAh и поддръжка на 68W бързо кабелно зареждане.

Няма да се наложи да чакаме много, за да разберем дали всичко това е истина. Moto Edge X30 ще бъде представен днес, а продажбите се очаква да стартират от 15 декември. Все още обаче не е ясно дали устройството ще излезе извън Китай.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *