Според слуховете, Motorola Moto G Stylus 2021 ще предложи четворна основна камера във вертикален, изпъкнал модул. Смята се, че новият телефон разполага със Snapdragon 675.

Съобщенията за наследник на Moto G Pro датират още от ноември миналата година. Устройството ще пристигне с поддръжка на стилус, подобно на своя предшественик. Сега нови рендери се появиха онлайн, благодарение на OnLeaks:

Трябва да отбележим, че тези изображения изглеждат доста по-различно от предишните, особено що се отнася до дизайна на модула на задната камера.

Последните рендери показват Moto G Stylus 2021 с прорез на предния панел и четворна задна камера в правоъгълен модул. OnLeaks твърди, че смартфонът е малко по-голям от Galaxy Note 20 Ultra и ще предложи 6.8 инчов дисплей с поддръжка на стилус. Размерите му ще са 169.6 мм х 73.7 мм х 8.8 мм.

В публикацията си във Voice, инсайдерът отбелязва още, че четворната камера ще включва 48 мегапикселов основен, 8 мегапикселов ултраширок, 5 мегапикселов макро и 2 мегапикселов дълбочинен сензор. Селфи камерата може да е 16 мегапикселова, а любопитното е, че тези характеристики съответстват на информацията, споделена от Евън Блас. Двата източника обаче, не са единодушни по отношение на разположението на скенера за пръстови отпечатъци. Блас твърди, че той ще е част от бутона за захранване, докато новите рендери ясно сочат, че скенерът ще е на гърба на устройството.

Moto G Stylus 2021 може да се предлага със Snapdragon 675, 4 GB оперативна и 128 GB вградена памет. OnLeaks предполага също така и, че това ще е устройство от среден клас, като LG Stylus 7.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *