Microsoft Surface Duo може да не е най-популярния смартфон, но всъщност като устройство има няколко интересни функции – два дисплея, тънък и лек дизайн с революционен 360 градусов шарнир и прочие. Сега компанията подготвя неговия наследник, а неотдавнашни изтичания разкриват, че Surface Duo 2 ще е наистина добър ъпгрейд.

Очаква се устройството да пристигне тази есен, някъде през септември или октомври. Изтекли изображения, чийто източник не е ясен, показват повече подробности за него.

Според тези изображения, новият Microsoft Surface Duo 2 ще пристигне с тройна настройка на камерата, която може да включва Ultrawild, телефото и стандартен обектив. Очаква се Surface Duo 2 да получи матирано стъкло отвън с опция за бял и черен цвят.

Четецът за пръстови отпечатъци не се вижда никъде, което означава, че компанията може да го е вградила в бутона за включване. Очаква се Surface Duo 2 да се захранва от Snapdragon 888, да поддържа 5G и NFC за безжични плащания.

Освен новата и масивна задна камера, устройството изглежда почти идентично със своя предшественик. Това означава, че може да е също толкова крехко. От своя страна камерата може да попречи при сгъването му докрай, но поне може да постигне по-добри резултати, тъй като първоначалната производителност та камерата на Duo не беше на ниво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *