От няколко месеца съществуват слухове за това, че Xiaomi подготвя нов таблет или таблети. Става дума за серията Mi Pad 5, която сега научаваме, че ще бъде представена на 10 август.

Xiaomi не разкрива повече данни за Mi Pad 5. От споделено в китайската социална мрежа Weibo изображение обаче виждаме, че таблетът ще поддържа работа със стилус. Не е ясно дали такъв ще бъде включен в комплект с него.

Видими са зони за антени отстрани на корпуса, което подсказва за наличието на метална конструкция и най-вероятно LTE/5G свързаност. според слуховете серията Mi Pad 5 ще включва три модела, Mi Pad 5, Mi Pad 5 Lite и Mi Pad 5 Pro.

И трите може да включват 10.9″ IPS LCD екрани с честота на опресняване 120 херца и отчитане на допир 240 херца. Стандартният и Pro модели ще са с чипсет Snapdragon 870, а Lite ще е със Snapdragon 860.

Изтекли изображения на Mi Pad 5 показват наличието на секция с основна камера като при Mi 11. Заедно с таблетите, на 10 август, компанията ще представи още и дългоочаквания Mi Mix 4.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *