На пръв поглед новият сензор за сърдечен ритъм на Polar, Verity Sense е точно това, което бихте очаквали. Има задължителните подобрения в живота на батерията и паметта, в сравнение с предходните модели, но само това не е достатъчно, за да се открои устройството.

Вместо това Polar се стреми да се превърне в новия крал на комфорта и удобството, като ви позволява да носите най-новото й устройство нявсякъде по тялото си. Независимо дали е привързано за ръката ви, притиснато до слепоочието или до кожата ви под силно прилепнали дрехи, Verity Sense е създадено за използване във всеки спорт.

Повечето носими сензори седят на гърдите или китката ви. За някои спортове, като бягане и колоездене, това са удобни места, които не пречат на представянето ви. Но като става въпрос за други, като плуване и бокс например, това не е така.

Вече съществуващите сензори за ръце са се опитвали да се справят с този проблем и преди. Това, което прави Verity Sense различен е, че може да се носи под плътно прилепнало спортно облекло, отваряйки съвсем нова гама възможности. Ако плувате, Verity Sense може да бъде прикачен към очилата ви, за да измерна пулса на слепоочието.

Verity Sense предлага 20 часа живот на батерията и може да записва 600 часа данни за тренировка между синхронизациите. Това означава, че можете да тренирате без смартфон или спортен часовник и да изтеглите данните си впоследствие. Ако искате да го сдвоите с друго устройство, няма проблем – то поддържа както ANT+, така и Bluetooth. Новото устройство на Polar вече се предлага на пазара за 79.99 долара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *