Производителят на смартфони Oukitel, известен преди всичко със своите нечупливи и издръжливи смартфони, представи първата си преносима електроцентрала Oukitel P2001. Устройството веднага нашумя в Kickstarter и необходимата сума беше събрана за броени часове.

Това акумулаторни хранилище, което Oukitel рекламира като портативна електроцентрала от първо поколение, е с капацитет 2000 KWh и е изключително универсална. Устройството предлага набор от контакти, както и конектори за зареждане и захранване на най-различни устройства. Номиналната мощност е 2 kW, а пиковата мощност достига 4 kW.

Преносимата електроцентрала Oukitel P2001 е в състояние да зарежда както мобилни устройства, така и домакински уреди и строителни инструменти. Производителят твърди, че Oukitel P2001 ви позволява да заредите смартфона си до 100 пъти, да захраните 65 W мини хладилник за 35 часа. От това хранилище стандартен проектор може да работи до 20 часа, можете да зареждате батериите на дрона няколко десетки пъти. И накрая, според Oukitel, капацитетът на Oukitel P2001 е достатъчен в спешни случаи да осигури енергия на електромобилите на Tesla за 10 километра пробег.

Oukitel P2001 се зарежда от 0 до 100% само за 2 часа с помощта на собственото зарядно устройство с мощност 1,1 kW. Устройството е проектирано за 3500 цикъла на зареждане и зареждане.

Станцията Oukitel P2001 може още сега да бъде поръчана в сайта за потребителски инвестиране Kickstarter при цена 999 щ. долара. По-скъпите модели включва слънчеви панели, кабел за зареждане на електромобил и други аксесоари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *