Очевидно Fitbit подготвя актуализация на линията си фитнес проследяващи устройства Charge. Сега нови изображения предлагат най-добрия изглед към това, което вероятно ще е обновеният дизайн.

Рендерите са публикувани от Евън Блас и предполагаемо показват предстоящия модел Charge 5. Изглежда, че той споделя някои елементи от дизайна с най-новия Luxe тракер на компанията – извит екран, който се слива с по-заобленото тяло.

Два тънки панела от двете страни на устройството изглеждат така, сякаш ще предлагат капацитивен контрол, позволявайки на потребителите да докосват и плъзгат, за да се придвижват в настройките на тракера. Fitbit е поставяла капацитивни бутони и на предишни устройства като Charge 4 и Fitbit Sense, но те далеч не са нейна характерна черта.

Въз основа на тези рендери, друга голяма промяна за Charge 5 ще е добавянето на цветен дисплей, който отдавна идва в серията Charge. Блас споделя и три различни цветови варианта, сред които въгленово черно, тик и бежово.

Засега няма повече подробности за спецификациите, но не се очакват големи отклонения от Charge 4. Предполага се обичайни я набор функции за проследяване на сърцето и съня, GPS, мониторинг на кислорода в кръвта и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *