Pixel 6a може да пропусне забавната функция Motion Mode на Pixel 6

Offnews Последна промяна на 19 април 2022 в 07:03 419 0

pixel 6a

Не е необичайно Google да пренася функции, които са дебютирали на едни устройства, към други свои такива. Предстоящият Pixel 6a обаче, може би ще пропусне забавната Motion Mode.

Motion Mode добавя за мъгляване към движещи се елементи в неподвижните изображения. Предлага се с две опции – дълга експозиция, която замъглява двожещата се част, и панорамна за действие, която прилага ефект на размазване на фона. Екипът на XDA Developers обаче, откри доказателства, че тя няма да присъстви в Pixel 6a.

Кодът, който се отнася до инстуркции за Pixel относно режима на движение е изключил устройството с кодово име “bluejay”, за което се смята, че всъщност е Pixel 6a. Може би това се дължи на факта, че телефонът няма да е оборудван с 50 мегапикселова основна камера.

Вместо това Pixel 6a може би ще се придържа към 12.2 мегапикселовия основен сензор, познат от устройствата Pixel от 3а до 5а. Изглежда Motion Mode се нуждае от камера с по-висока резолюция, за да работи.

Въпреки това Pixel 6a ще има други предимства. Той най-вероятно ще получи 12 мегапикселовия ултраширок сензор на Pixel 6, както и неговата 8 мегапикселова селфи камера и това може да го направи най-добрият бюджетен модел тази година.

Pixel 6a вероятно ще има същият външен дизайн като серията Pixel 6 и 6.2 инчов екран. Той ще работи със същия чип Tensor, а наскоро появили се резултати от бенчмарк тестове сочат, че може да е дори по-бърз от Pixel 6.

Телефонът вероятно ще се предлага в черно, бяло и зелено, а Google ще го представи през май. Твърди се, че Pixel 6a ще влезе в пордажба веднага след това и вероятно ще е по-достъпен от Pixel 5a, който се продаваше само в САЩ и Япония.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !