Новите безжични слушалки Pixel Buds A са с 60 долара по-евтини от AirPods

Offnews Последна промяна на 04 юни 2021 в 07:00 4815 0

google-pixel-buds-a-series

Google представи новите безжични слушалки Pixel Buds A, които ще струват 99 долара. Това ги прави с 60 долара по-евтини от стандартните AirPods и 100 долара по-евтини от AirPods с безжично зареждаща се кутийка.

Pixel Buds A всъщност са най-достъпните слушалки, които Google е пускала да момента, но предлагат същото качество на звука като предишните модели Pixel Buds. Това твърдение на компанията се потвърждава от отзивите – Pixel Buds A звучат по същия начин, като Pixel Buds 2020.

Google актуализира своите слушалки, за да създаде по-добро уплътнение в ушите, като същевременно гарантира удобно прилягане. Компанията посочва, че Pixel Buds A са проектирани с “нежно уплътнение” и пространствен отвор за намаляване на вътрешното налягане.

Новите слушалки нямат шумоподтискане като AirPods Pro, но Google е добавила функцията Adaptive Sound, която увеличава или намалява силата на звука в зависимост от обкръжението ви. За разговори има микрофони, които се фокусират върху гласа и намаляват външния шум, а има и вградената свързаност на Google Assistant с езиков превод в реално време и други функции като “Hey Google”.

Pixel Buds A се предлагат в бяло и тъмно маслиново и осигуряват до 5 часа слушане с едно зареждане, които достигат до 24 часа с помощта на кутийката. Те са водоустойчиви със сертификат IPX4, което ги прави подходящи за тренировки под дъжда.

Слушалките вече са налични за предварителни поръчки, а доставките им ще започнат от 17 юни.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !