През март можем да се сдобием с новия фотоапарат LUMIX S5II и да спестим 600 лева

Промоцията е валидна при търговските представители на LUMIX

Offnews Последна промяна на 27 февруари 2023 в 12:04 795 0

LUMIX S5II

Снимка Panasonic

LUMIX S5II

Тази пролет производителят на първокласна фототехника Panasonic ни предоставя много добра възможност да се сдобием с един от най-актуалните фотоапарати на пазара, при това – с голяма отстъпка.

Става въпрос за новия LUMIX S5II – най-новото попълнение от серията LUMIX S. Това е един впечатляващ модел, който комбинира компактен дизайн с много добра производителност както при фотозаснемане, така и при видеозаснемане. В рамките на кампанията всеки, който върне стария си цифров фотоапарат със сменяема оптика без значение от модела и марката, може да получи новия LUMIX S5II с бонус от цели 600 лева.

Промоцията е валидна до 31 март 2023 г. при търговските представители на LUMIX. Освен, че позволява на любителите на фотографията да спестят сериозна сума пари, тя има и екологичен аспект, защото ги мотивира да върнат старите си модели. А ето и повече подробности за LUMIX S5II, с който имахме възможност да се запознаем отблизо.

Нов 24 мегапикселов сензор от следващо поколение

Фотоапаратът е оборудван с новоразработен 24-мегапикселов 35 мм. пълноформатен CMOS сензор. Той поддържа хибридна система за автофокус с фазово разпознаване (Hybrid Phase Detection Auto-Focus), за първи път при моделите LUMIX. Системата комбинира автофокус с фазово и автофокус с контрастно разпознаване и може да разпознае целеви обекти при трудни условия, като слабо осветление и контражур, и след заключването им да продължи да ги следи дори при поява на други движещи се обекти в кадъра. Апаратът поддържа също непрекъснат автофокус по време на варио, който при конвенционалните варио обективи обаче е наличен след актуализация на фърмуера.

Още по-добра стабилизация на образа

Системата за стабилизация на образа на LUMIX S5II е подобрена и позволява качествено снимане от ръка при широк спектър от различни условия и ситуации. Наличен е Active I.S. (Активен стабилизатор на образа) с оптимизация чрез хоризонтална, вертикална и ротационна корекция. Тази технология може да компенсира до 200% повече поклащания в сравнение с конвенционалната стабилизация и е особено ефективна при традиционно предизвикателни условия за снимане от ръка, като използване на телеобектив или снимане по време на ходене.

Вижте повече за новия фотоапарат LUMIX S5II тук.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !