Motorola Edge 30 Fusion и Neo допълват новата серия

Motorola представи още два модела в едноименната си нова серия смартфони

Стефан Николов Последна промяна на 09 септември 2022 в 15:32 1895 0

Motorola

Снимка Motorola

Motorola

Освен флагманът Edge 30 Ultra, Motorola представи още два модела в едноименната си нова серия смартфони. Става дума за Edge 30 Fusion и Edge 30 Neo, които също предлагат прилични параметри.

Първият от тях включва pOLED дисплей с диагонал 6.55 инча, резолюция Full HD+, честота на опресняване 144Hz, поддръжка на HDR10+ и пикова яркост 1100 нита. Налично е още защитно покритие Gorilla Glass 5, а 32-мегапикселовата селфи камера е поставена в отвор. Моделът залага на чипсет Snapdragon 888+ в комбинация с до 12GB RAM и 512GB UFS 3.1 памет за файлове. Има и батерия с капацитет 4400 mAh с бързо зареждане до 68W, което позволява постигането на 50% заряд за 10 минути.

Основната камера е тройна, като в нея има 50MP главен сензор с бленда f/1.8 и оптична стабилизация на изображението. Освен това са добавени 13MP сензор с ултраширокоъгълен обектив и 2MP за дълбочина. Записът на видео е до 4К при 30 кадъра в секунда. Корпусът на устройството е защитен от прах и изпръскване с вода, а сред останалите параметри са още стерео високоговорители и вграден под екрана скенер на отпечатъци. В софтуерно отношение е заложено на Android 12, като се поддържа и Ready For.

Следващото попълнение Edge 30 Neo

се отличава с наличието на вариант с цветовото покритие в цвета на годината на Pantone, Very Peri. Смартфонът е с pOLED екран с диагонал 6.28 инча, резолюция Full HD+, честота 120Hz и отвор за 32-мегапикселова селфи камера. В основата на модел е чипсетът Snapdragon 695 в комбинация с до 8GB RAM и 256GB памет за файлове.

Основната камера в случая е двойна и се състои от 64MP сензор с бленда f/1.8 и оптична стабилизация, както и 13MP с ултраширокоъгълен обектив със зрително поле 120 градуса. Батерията е с капацитет 4020 mAh, като се поддържа технология за бързо зареждане с мощност до 68W. Има и опция за безжично зареждане, но едва до 5W. Телефонът е със сертификация IP52 и има поставен под екрана скенер на отпечатъци.

Всички модели от серията разполагат с възможностите на Ready For. Така можете да играете игрите от смартфона си на свързан екран. Освен това можете да използвате и приложенията от телефона, както и да гледате видео и снимки. Възможно е и лесното прехвърляне на файлове към компютър. Новите телефони идват и в кутия, която включва печат с естествено соево мастило и използва над 60% рециклирани материали след потребление.

Цени

Motorola edge 30 fusion ще бъде в продажба с начална цена за България от 1249 лв .за версията с 8/128 GB памет. Устройството ще бъде налично в цветове Cosmic Grey, Aurora White, Solar Gold, Neptune Blue - Vegan Leather.

Motorola edge 30 neo е с начална цена за България ще бъде 849 лв. за версията с 8/128 GB памет. Устройството ще се предлага в цветове Very Peri, Aqua Foam, Black Onyx и Ice Palace.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !