Вижте новия трейлър на "Horizon Forbidden West" (Видео)

Offnews Последна промяна на 20 януари 2022 в 10:18 645 0

Horizon Forbidden West

Остава по-малко от месец до излизането на дългоочакваната игра „Horizon Forbidden West“, което е планирано за 18 февруари. Днес обаче излезе новият ѝ трейлър, който хвърля малко светлина върху историята.

Не е изненадващо, че видеоклипът е пълен с великолепни визуализации. Той същевременно предлага подробности за експанзията на Horizon Zero Dawn.

"Хората страдат. Скоро ще умрат от глад" - казва главната героиня Алой (Ашли Бърч) в началото на трейлъра. "Машините, предназначени да ни помогнат, са извън контрол. Трябва да намеря начин да поправя всичко. Отговорът е някъде в Забранения Запад" - допълва тя.

Наред с познатите герои Варл и Еренд, в трейлъра виждаме и някои нови лица. Анджела Басет играе един от антагонистите - Регала. Тя е бунтовнически лидер, който „се стреми да избие всички, които са я обидили“ и има способността да контролира машините.

Някои от машините, срещу които ще се изправи Алой, също се появяват в клипа. Сред тях е ужасяващ гигантски хибрид кобра, наречен Slitherfang, който може да плюе потоци киселина.

Триминутният клип завършва с поглед към мистериозен герой на име Тилда. Добра новина за феновете е, че звездата от Матрицата Кари-Ан Мос също влиза в актьорския състав на играта.

Вижте повече в прикаченото видео:

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !