Tom Clancy’s XDefiant - нов шутър от Ubisoft (Видео)

Offnews Последна промяна на 20 юли 2021 в 14:31 4524 0

Ubisoft представи безплатната игра Tom Clancy’s XDefiant. В новия шутър на компанията мултиплейър стрелец от първо лице се противопоставя на екипи от шест знака в няколко режима на игра.

В XDefiant се кръстосват няколко франчайза на Ubisoft. Първоначалният набор от фракции включва Вълците (вдъхновени от Tom Clancy’s Ghost Recon), Ешелон (Splinter Cell) и Изгонените (The Division). По-късно към играта ще бъдат добавени още различни герои от Вселената на Том Кланси - обещават разработчиците.

Играчите могат да персонализират своите екипи, добавяйки им различни оръжия и устройства. Създадени са условия както за опитните геймъри, така и за начинаещите да извлекат максимума от играта.

Изпълнителният продуцент на играта Марк Рубин преди това е работил по играта Call of Duty на Infinity Ward. Ето защо в XDefiant могат да се открият елементи от този франчайз.

Играта ще бъде достъпна на Xbox One, PlayStation, Xbox Series X / S и други платформи. Първият публичен тест за компютър ще се проведе на 5 август.

Вижте повече в прикаченото видео:

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !