След премахването на DRM защитата пиратското копие на Resident Evil 8: Village работи по-добре от оригинала

Offnews Последна промяна на 13 юли 2021 в 15:35 4497 0

Resident Evil 8: Village

Оригиналната и пиратската версия на играта Resident Evil 8: Village бяха тествани при резолюция 1080p на един и същ геймърски персонален компютър от средно ниво с включения индикатор на производителността RivaTuner Statistics Server (RTSS). Дори и при лесните сценарии за нападение на зомби с помощта на различни оръжия може да се види как изображението за кратко време застива, а RTSS показва рязък пик. Нищо такова не се случва в работата на пиратската версия на играта.

Причината за внезапния ръст на производителността се оказа премахването на фирмената защита на компанията Capcom. Тестерите пробваха пиратската версия на играта в продължение на над два часа, като отстрелваха зомбитата по всички възможни начини. Но дори и в катакомбите на замъка на лейди Димитреску не бяха забелязани каквито и да било лагове или застиване на графиката.

През изтеклите месеци след излизането на Resident Evil 8: Village геймърите многократно молеха Capcom да си прегледа защитата и да премахне тези лагове. Но компанията остави без отговор всички тези оплаквания.

https://youtu.be/5_dDSi38I94

Малко закъснялото хакване на DRM защитата на тази игра едва ли ще разори Capcom. В началото на тази седмица компанията обяви, че от Resident Evil Village са продадени над 4,5 милиона копия.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !