Първи поглед към ремастерираната версия на Alan Wake за PS5

Offnews Последна промяна на 10 септември 2021 в 13:39 507 0

Screenshot 2021-09-10 133804

Alan Wake се завръща на 5 октомври и геймърите ще могат да му помогнат да открие жена си в 4K. Remedy Entertainment обяви, че подготвя ремастерирана версия на заглавието едва преди няколко дни.

Сега вече разполагаме и с първия трейлър на тази 4K версия на играта с подобрени модели на героите и повече детайли на обкръжаващата среда.

В него виждаме как Wake пише предупреждение да не излиза по тъмно и винаги да се придвижва в светлината. Той се събужда в кошмар и търси жена си в малко градче, в което се случват странни неща.

https://youtu.be/mRVBZC-RJF0

Местните изглежда са обсебени от свръхестествена сила. PS5 версията на играта работи до 4K при 60fps. На PS4 Pro тя може да работи в два режима, Performance до 60fps или Quality до 30fps 4K. Междувременно PS4 версията е ограничена до 30fps.

Всяко оръжие в играта има различен обратен ефект през адаптивния спусък на контролера DualSense. Има и Activity карти за всеки епизод и мисия.

Екипът зад играта е преработил много индивидуални елементи, а не само анимираните сцени. Това включва текстура, звукови ефекти, и потребителски интерфейс.

Ремастерираната версия на Alan Wake включва основната игра и разширенията The Signal и The Writer. Тя ще е налична още в Epic Games Store и за Xbox Series X/S и Xbox One.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !