Netflix ще пусне още близо 30 игри до края на годината

Offnews Последна промяна на 27 април 2022 в 14:27 1874 0

netflix gaming

Миналата година Netflix започна да експериментира с един нетипичен за стрийминг платформа сегмент. Става дума за игри, които са достъпни за потребителите, като до края на годината се планира още по-значителен напредък в това отношение.

Данни на The Washington Post сочат, че компанията планира още 30 нови предложения в тази насока до края на годината. Netflix Games стартира с пер заглавия в края на 2021 г., а оттогава бяха въведени още 13.

Според данните към края на годината ще са налични малко под 50 игри. Засега няма информация какви ще са те с изключение на такава свързана с Exploding Kittens, която се очаква през май.

Според запознати източници, стрийминг услугата засега ще остане в сферата на мобилния гейминг, но е отворена и за нови възможности. Netflix търси нови възможности по отношение на съдържанието.

Не става ясно какво означава това, но е възможно да става дума за стрийминг на игри. Мобилните игри са фокусът засега, като може да очакваме много интересна информация в идните месеци.

Компанията планира и да продължи с адаптирането на популярни игри под формата на сериали.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !