Играта "Пазители на галактиката" стартира на 26 октомври

Offnews Последна промяна на 14 юни 2021 в 10:09 4752 0

Guardians of the Galaxy

Новата игра на Marvel „Пазители на галактиката“ ще излезе на 26 октомври за PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S и PC. Екшън-приключенското заглавие е подходящо за един играч, разкриват още разработчиците от студио Eidos-Montréal, известно с работата си по франчайза Deus Ex.

Играта се базира на популярния франчайз за комикси "Пазители на галактиката". На пръв поглед тя напомня на "Отмъстителите" - с битката си от трето лице. Новото заглавие обаче е предназначено само за един играч, който може да контролира един конкретен герой - представителят на хората Star-Lord.

По време на битка останалите Пазители (Gamora, Groot, Rocket Racoon и др.) се бият за себе си, но като техен лидер играчът може да ги ръководи и да задейства уникалните им способности. Приключенската част на играта също е базирана на уникалната отборна динамика на Пазителите.

Все още не се разкриват детайлни подробности относно сюжета на играта. Знае се само, че действието се развива няколко години след края на масивна галактическа война, когато Вселената все още се справя с последствията от нея.

Пазителите са заедно като група от по-малко от година. Ролята на играча е като Господар на звездите да предотврати унищожаването на Вселената.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !