Genesis Neon 750 – стилни слушалки за гейминг и музика (Ревю)

Основното предимство на разглежданите геймърски слушалки на Genesis са 50-милиметровите драйвери и подвижния микрофон

OFFNews.bg Последна промяна на 22 ноември 2022 в 14:52 1826 0

Neon 750 RGB

Снимка Genesis

Neon 750 RGB

Геймърските слушалки Neon 750 RGB на Genesis се отличават със своя модерен дизайн, чист и пълноценен звук, както и висококачествена изработка. В редакцията имахме възможност да тестваме продукта и в това ревю ще споделим впечатленията си от работата с него.

Първи впечатления

Още щом ги извадихме от кутията, ни направи впечатление модерния външен вид на слушалките. Те са изработени от висококачествени материали и се отличават със стилния си дизайн. Основното предимство на разглежданите геймърски слушалки на Genesis са 50-милиметровите драйвери и подвижния микрофон. Той, както успяхме да се уверим сами, прави възможно поддържането на гласова връзка дори и по време на игра.

Звук

Добрите ни впечатления се затвърдиха и след като изпробвахме звука на слушалките, който е чист и с допълнително усилен бас. Високото качество на звука при Neon 750 се дължи на широколентовите им 50-милиметрови говорители, които позволяват на геймъра да чува дори и най-тихите стъпки на противника по време на гейминг.

Наушници, гарантиращи удобство и комфорт в продължение на часове

Още при първото слагане, приятно впечатление правят наушниците, които пасват отлично на ушите и осигуряват комфорт дори и при продължителна игра. Нашите тестове показаха, че Neon 750 могат да бъдат използвани и за слушане на музика в продължение на часове, без да причинят дискомфорт.

Лента с висококачествена изработка

Комфортът при използването на Neon 750 се дължи и на висококачествената кожа на лентата, която приляга наистина перфектно на главата. В допълнение, Genesis са предвидили и текстилен кабел, защитаващ слушалките от повреди и гарантиращ дълготрайна употреба.

Красива RGB подсветка

Хващащата окото RGB подсветка с PRISMO ефект допълнително подчертава модерния външен вид на слушалките. Както успяхме да се уверим сами, светлинните ефекти са впечатляващи и с много преливащи се цветове.

Вграденото дистанционно управление

се намира на самия кабел на слушалките и е много полезно. Чрез него може да се усилва силата на звука, да се заглушава микрофона, както и да се контролира RGB подсветката.

Цялото ревю за слушалките Neon 750 RGB на Genesis вижте тук.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !