Черната пантера вече е във Fortnite

Offnews Последна промяна на 22 декември 2020 в 16:31 4259 0

Screenshot 2020-12-22 153316

Един от супергероите на Marvel, Черната пантера (Black Panther) вече е достъпен във Fortnite. Можете да се сдобиете с него, Капитан Марвел (Captain Marvel) и Taskmaster като част от комплекта Marvel Royalty and Warriors Pack, който е с цена 24.99 долара.

От Epic намекнаха за дебюта на Пантерата още в понеделник с представянето на Wakandan Salute Emote, който може да бъде спечелен при изиграването на определени мисии. В публикация в Twitter от компанията използваха поздрава „Wakanda Forever”, който стана разпознаваем след дебюта на едноименния филм Черната пантера от 2018.

https://youtu.be/yHDXUT6EU8A

Филмът се превърна в огромен хит, като достигна приходи от 1.35 милиарда долара, а малко над 700 милиона от тях бяха заработени в САЩ. По време на миналия сезон на Fortnite, който беше с тематика Marvel, голяма статуя на черна пантера се появи на картата.

Геймърите можеха и да се сдобият със суперсилата на Черната пантера. Доста вероятно е за тогава да е било планирано пускането и на специален скин, но това да е било отложено заради смъртта на актьора, който изигра супергероя във филма.

Междувременно Marvel планира продължение на продукцията, което би трябвало да се появи през 2022. от компанията обаче не планират да търсят нов актьор, който да замени героя на Чадуик Боузман.

Най-новият сезон на Fortnite е с фокус около включване във вселената на играта на ловците на глави. И докато Epic са създали и редица оригинални герои, които ще са достъпни за играчите с абонамент, има и познати и популярни персонажи като The Mandalorian с „Бебето Йода, при достигане на ниво 100.

Този сезон от компанията добавят и други популярни герои, включително Kratos от God of War, Master Chief от Halo и дори двама познайници от The Walking Dead. Към май тази година играта има над 350 милиона геймъра.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !