Blizzard отмени конференцията си тази година

Offnews Последна промяна на 27 май 2021 в 11:18 5859 0

BlizzCon 2021

BlizzCon 2021 няма да се проведе. Това обяви популярният разработчик на видео игри Blizzard. Причината за отмененото събитие, което се чака с нетърпение от геймърите, е продължаващата коронавирусна пандемия, споделят още организаторите.

„Изграждането на BlizzCon е епична и сложна работа, която отнема много месеци на подготовка ... и в крайна сметка вече сме преминали точката, в която бихме могли да развием събитието, което бихме искали да създадем за вас през ноември ” - посочва изпълнителният продуцент на BlizzCon Саралин Смит.

Вместо това Blizzard планира да бъде домакин на „глобално събитие“ в началото на следващата година, което ще включва както онлайн, така и срещи на живо. Повече подробности за него организаторите ще споделят съвсем скоро.

За да компенсира отмяната на BlizzCon 2020, Blizzard беше домакин на BlizzConline миналия февруари. По време на онлайн конференцията компанията анонсира Diablo II: Resurrected и World of Warcraft: Burning Crusade Classic, както актуализации на предварително обявени заглавия като Diablo IV.

https://tech.offnews.bg/world-of-warcraft-burning-crusade-classic-%d0%b8%d0%b7%d0%bb%d0%b8%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-1-%d1%8e%d0%bd%d0%b8/

 

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !