Need for Speed Unbound залага на по-различна визия

Павлин Луканов Последна промяна на 08 октомври 2022 в 16:41 863 0

NFS Unbound

Снимка EA

NFS Unbound

Изминаха няколко години от дебюта на последната игра от вселената Need for Speed, но на кръгозора вече се задава свежо попълнение. Става дума за Need for Speed Unbound, която е разработена от Criterion, а издателят по традициия е EA. Играта ще е налична от началото на декември, но някои от вас ще могат да я изпробват и по-рано.

Заглавието залага на изцяло нов изглед с голям акцент на уличното творчество, както и най-реалистично изглеждащите коли досега. Сюжетът за самостоятелна игра ви хвърля в състезателните среди където трябва да печелите пари и да достигнете най-високите нива. Действието се развива в Lakeshore City, като след кражба на автомобил от семейния сервиз, главният герой е принуден да влезе в надпреварите, за да възстанови откраднатото. Състезанията ще са из градските улици, като често ще са съпроводени и с полицейски преследвания. Очаквано трудността ще се усилва с качването на нивото.

На какво ще заложи

Очаквано ще се заложи доста и на мрежовия геймплей, като за целта ще има специално срещи из Lakeshore. Освен това ще е възможно и просто да карате свободно, без да е нужно да се състезавате. EA споделят, че дори ще е възможно да предизвикате известния изпълнител A$AP Rocky в специално събитие. Ако го победите ще спечелите и специалното му издание на Mercedes 190E. Иначе ще е възможно да играете със 143 автомобила от различни компании, включително Aston Martin, BMW, Chevrolet, Ferrari, Mazda, Nissan и т.н.

Друг акцент на играта ще е върху възможностите за персонализиране, които няма да са ограничени само до превозното средство. Ще са налични специални ефекти при шофиране, с които допълнително да покажете индивидуалния си стил. Озвучаването също ще е на ниво със саундтрак от хип хоп изпълнители като A$AP Rocky и AWGE.

Очаквано играта ще включва и собствена виртуална валута, с която ще е възможно да се купуват разнообразните персонализации. Парите разбира се ще се печелят чрез състезания, като поне засега няма индикации за възможност за вътрешни покупки с реална валута. От компанията предвиждат да добавят нови функционалности, режими и съдържание чрез безплатни обновления.

Кога и колко?

Need for Speed Unbound ще е налична от 2 декември, като ще достигне до PlayStation 5, Xbox Series X|S и компютри през приложението EA, както и магазините на Origin, Steam и Epic Game Store с цена 70 долара. Има и опция за предварителна поръчка на Need for Speed Unbound Palace Edition, създадена в партньорство с Palace Skateboards. В това издание ще има персонализирани коли, облекла, ефекти и т.н., като цената е 80 долара.

Членовете на EA Play ще могат да имат 10-часов пробен геймплей от 29 ноември, както и други бонуси. Към това потребителите с EA Play Pro за PC ще имат неограничен достъп до Need for Speed Unbound Palace Edition от 29 ноември.

Определено е добре да видим ново попълнение в легендарната серия състезателни игри. Освен това подходът с по-голям акцент върху уличното изкуство ще е интересен и може да привлече повече потребители.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !