Yettel предлага 50% отстъпка от Samsung Galaxy Watch4 моделите, при покупка на смартфон от серията Galaxy S22 или Galaxy Z Flip3

Offnews Последна промяна на 08 юни 2022 в 22:40 1598 0

SAMSUNG-Galaxy-S22-&-Watch4

Всеки часовник има свой промокод, осигуряващ покупка на половин цена в онлайн магазина на оператора, а промоцията важи и в цялата му търговска мрежа

 

Yettel предлага отлична промоция за всеки бъдещ и настоящ клиент на мобилния оператор, който иска да се сдобие с нов смартфон и умен часовник в комплект. До 22 юни всеки, който закупи модел от актуалната флагманска серия на Samsung Galaxy S22 или смартфона със сгъваем екран Z Flip3, може да се сдобие с нов часовник от серията Galaxy Watch4 на половин цена.

Желаещите да се възползват от изгодната оферта могат да посетят някой от магазините на Yettel в цялата страна или да извършат поръчка онлайн от сайта на оператора. Там за всяка от осемте разновидности на умните часовници на Samsung има различен код.

Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic притежават най-актуалните хардуерни подобрения на южнокорейската компания. Моделите са с по-голям екран и разширена вътрешна памет спрямо предишното поколение. Часовниците работят с 5nm процесор, който е с 20% по-бърз в сравнение с моделите до този момент. Те разполагат с уникалния сензор на Samsung – BioActive, който е с по-малък и по-компактен дизайн, и същевременно по-прецизен в отчитането на резултатите като измерване на телесния състав, сърдечния ритъм, нивото на кислород в кръвта, кръвното налягане, както и ЕКГ.  Това са и първите смарт часовници, снабдени с чисто новата операционна система Wear OS Powered by Samsung, която е резултат на колаборацията между Samsung и Google и гарантира потребителско изживяване от  следващо поколение за приложенията на Google.

Семейството на Galaxy Watch4 е съставено от общо 8 различни часовника. Те имат общи хардуерни възможности, но се различават по типа свързаност – Bluetooth или LTE, външен вид, каишки и размер, както и с по-голямата автономност и живот на батериите при по-големите модели.

След намалението най-скъпият часовник е 324,99 лева, а най-достъпният – 174,99 лева в брой.

От своя страна в смартфоните от серията Galaxy S22 от Yettel потребителите могат да намерят последните членове на известното флагманско семейство на Samsung. Обединени от  стилния си външен вид и Dynamic AMOLED 2X екрани, те се задвижват от високопроизводителен чипсет – Exynos 2200. Основният за серията Galaxy S22 разполага с 6,1-инчов екран, работещ във FHD+ резолюция и с опресняване до 120Hz. Основният сензор на камерата е 50 мегапиксела. Батерията му е 3700 mAh, като зареждането е 25W с кабел и 15W по безжична технология.

Samsung Galaxy S22+ има екран с размер 6,6 инча и работи също във FHD+ резолюция, поддържайки опресняване до 120 Hz. Смартфонът има тройна камера с основен 50-мегапикселов сензор. Батерията му е с капацитет от 4500 мАh, а бързото зареждане е 45W.

Най-впечатляващият тази година е Galaxy S22 Ultra. Той идва с най-големия екран в серията с размер 6,8 инча по диагонал, резолюция QHD+ и опресняване на картината до 120Hz. Смартфонът предлага възможността за използване на емблематичния S Pen на Samsung и се отличава с четворната си камера, чийто основен сензор е 108 мегапиксела и създава кристално ясни снимки с Live Pixel технология, както и с множество подобрения с фокус към нощната фотография. Впечатляващо е наличието и на две телекамери и поддръжката на десеткратно оптично увеличение и стократно дигитално увеличение. S22 Ultra работи с до 12 GB RAM в зависимост от избрания модел, батерия с капацитет 5000 mAh с бързо 45W жично и 15W безжично зареждане. Galaxy S22 Ultra се предлага в четири комбинации – черно, бяло, зелено и бордо.

Galaxy Z Flip3 5G е идеалният избор за онези, които търсят компактен, но и пълен с възможности смартфон. Той се отличава с елегантния дизайн, подобрената функционалност на камерата и по-големия външен дисплей в сравнение с предишния модел, благодарение на който можете да вършите куп задачи, без дори да отваряте телефона. Основният екран е 6,7″ и с честота на адаптивно опресняване до 120Hz. Смартфонът работи с флагманския Qualcomm Snapdragon 888 процесор и има двойна 12 МР основна камера и 10 МР селфи камера.

Повече информация за предложенията можете да откриете тук.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !