Realme Race вероятно ще е един от първите телефони със Snapdragon 888

Offnews Последна промяна на 02 декември 2020 в 06:42 4446 0

realme-race-800x452

Qualcomm току-що обяви най-новия си флагмански чип Snapdragon 888, който ще захранва водещите модели смартфони следващата година и пряко ще се конкурира с A14 Bionic на Apple. Xiaomi вече оябви, че нейният Mi 11 ще е първият смартфон със Snapdragon 888, а до момента общо 14 ОЕМ производители са потвърдили плановете си да пуснат телефони, въоръжени с него. Вече може би знаем и как ще изглежда предложението на Realme, благодарение на изображение, получено от GSMArena.

Според прессъобщението на компанията, Realme Race ще е първият й модел, който ще се захранва от новия чип. Всъщност Race е кодово име и е съвсем възможно устройството да се появи по магазините под друго название. Последните слухове сочат, че Realme работи върху топ моделът Ace с поддръжка на 65 W бързо зареждане, който спокойно може да е мистериозният Race, а предполагаеми скрийншот на страницата на устройството показва, че то ще е оборудвано с 12 GB оперативна и 256 GB вградена памет и ще работи с Realme UI 2.0, базирана на Android 11.

Що се отнася до дизайна, Realme Race е с лъскав завършек върху перлено бяло стъклено покритие, има огромен модул на камерата, в който се помещават четири обектива и според формата им не използва перископна система. За съжаление все още няма информация за мегапикселите, или други подробности от техническите характерстики на устройството.

 

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !