Panasonic представи подсиления модулен таблет 2 в 1 TOUCHBOOK G2

Offnews Последна промяна на 22 юли 2021 в 06:28 4498 0

Panasonic-TOUGHBOOK-G2-featured-800x533

Panasonic представи подсиления таблет 2 в 1 TOUCHBOOK G2 с иновативен модулен дизайн в САЩ и Канада. Той се предлага с допълнителна клавиатура и сменяеми пакети xPAK.

Компанията твърди, че новият TOUCHBOOK G2 е “проектиран да отговори на променящите се нужди на съвременната мобилна работа и да помогне на потребителите да се справят с трудни задачи и критични мисии”. Имайки предвид подсиления му дизайн, той очевидно не е насочен към професионалисти, работещи в офис, а към тези, които се нуждаят от нещо много здраво.

TOUCHBOOK G2 притежава военна степен MIL-STD 810H и IP65 за вода и прах. Той се отличава с модулен дизайн, който поддържа променящите се изисквания на производството, транспорта на дребно, логистиката и др. Има три модулни зони за разширение и до 36 различни комбинации xPAK.

Таблетът може лесно да задоволи нуждите на всеки с функции като сериен порт, термокамера, четец на баркодове, quick-release SSD и др. Изненадващо G2 е обратно съвместим с G1 и над 20 дока, което според компанията помага “да се защитят инвестициите на клиентите и да се намалят общите разходи и бъдещите покупки”.

TOUCHBOOK G2 има 10.1 инчов 1920 х 1200 дисплей с якост, която може да достигне до 1000 нита. Що се отнася до мощността, G2 има конфигурации на процесори Intel Core i5 и i7 vPro, които осигуряват мощна производителност. Той предлага 16/32 GB памет, 512GB-1ТВ NVMe SSD и ще се предлага с предварително инсталиран Windows 10 Pro.

Таблетът има WiFi 6 и Bluetooth 5.1, двоен SIM слот за физическа и eSIM карти, поддържа 4G LTE и разполага с GPRS. Има три модулни зони за разширение и три програмируеми бутона. Високоговорителите могат да достигнат до 88dB, има и капак за уеб камерата и допълнителна клавиатура. Батерията е с капацитет 6300 mAh и може да издържи 18.5 часа с едно зареждане. Цената му започва от 2999 долара и вече е наличен за поръчка.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !