Компанията за маркетинг чрез потребителско съдържание Flaminjoy стартира партньорство с платформата за онлайн магазини CloudCart

Стартъпът, който вече оперира и на българския пазар, до скоро се наричаше ProductLead

OFFNews.bg Последна промяна на 26 октомври 2022 в 14:25 529 0

FlaminJoy

Снимка FlaminJoy

FlaminJoy

Румънската компания за дигитален маркетинг Flaminjoy стартира партньорство с платформата за онлайн магазини CloudCart. Припомняме, че стартъпът, който вече оперира и на българския пазар, до скоро се наричаше ProductLead. Промяната е в отговор на еволюцията на компанията и непрекъснатото добавяне на нови функционалности в нейната дигитална платформа.

Една от тези нови функционалности е именно интеграцията с CloudCart. Чрез нея клиентите на системата за създаване и развитие на електронни магазини могат да интегрират без усилия съдържанието, генерирано от инфлуенсъри на Flaminjoy платформата. За това допринася и отвореният интерфейс на CloudCart.

“Клиентите на CloudCart ще имат достъп до технологията на Flaminjoy, което ще им позволи да стартират лесно и бързо кампании с участието на над 6000 инфлуенсъри както от Румъния, така и от България и да интегрират съдържание от инфлуенсъри в техния CloudCart магазин за да увеличат нивото на конверсии” - посочва Александър Стоика-Марку, съосновател на Flaminjoy.

В допълнение те ще могат да интегрират лесно съдържанието, да търгуват онлайн чрез функцията за “визуална търговия”, както и да изграждат рекламни послания. Онлайн търговците ще могат също да интегрират продуктовата си линия с функцията за генериране на банери във Flaminjoy, създавайки нови канали за продажба.

“Виждаме че търговците ни имат нужда от по-разнообразни маркетинг инструменти за техния комуникационни и насочени към продажби активности. Особено когато говорим за инфлуенсъри - тема, за която всички говорят, но много малко успяват да имплементират успешно - особено когато целта не е само awareness, а и продажби” - посочва Петър Лозанов, Маркетинг директор в CloudCart.

Flaminjoy е създадена от румънските предприемачи Михай Бокай и Александър Стойка-Марку и днес разполага с портфолио от клиенти от Централна и Източна Европа, Азия и Латинска Америка. Това е единствената платформа на пазара, насочена както към марките, така и към създателите на съдържание, която предлага специфични инструменти за дигитален маркетинг. С тяхна помощ брандовете генерират съдържание чрез инфлуенсъри 15 пъти по-бързо, създават визуализации за малка част от цената и постигат 60% по-висок процент на реализации и до 13 пъти по-висок CTR, в сравнение с класическите методи.

В момента Flaminjoy разполага с над 6000 създатели на съдържание, регистрирани в мобилното приложение Amplifame. Сред иновациите, въведени от компанията на пазара на дигитален маркетинг, са иновативното решение за инфлуенсъри Social Display, както и редакторът на съдържание Creative Studio.

CloudCart е облачно базирана платформа за създаване на онлайн магазини с фокус върху предоставянето на локално адекватни решения за бизнеса и мощни маркетинг инструменти , достъпни за всички търговци.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !