Световното аудиоизложение HIGH END обяви партньорство с Mandoki Soulmates

Александър Александров Последна промяна на 19 март 2024 в 10:55 400 0

HIGH END

Снимка HIGH END

HIGH END

Международното аудиоизложение HIGH END обяви ексклузивно партньорство с популярната група Mandoki Soulmates. Събитието, което ще се проведе от 9 до 12 май в Мюнхен, е организирано от HIGH END SOCIETY под мотото "Да живее разнообразието в света на аудиото".

На 10 май (почти навреме за откриването на аудио изложението) ще бъде представен новият студиен албум "A Memory Of Our Future" на групата. Тя е създадена от продуцента и музикант Лесли Мандоки преди повече от 30 години. В нея участват велики имена от джаза и рока, включително Иън Андерсън (Jethro Tull), Джак Брус (Cream), Ал ди Меола, Дейвид Клейтън-Томас (Blood, Sweat & Tears), Боби Кимбъл (Toto), Майк Стърн, Антъни Джаксън, Бил Евънс, Ранди и Майкъл Брекър (Брекър Брадърс). През годините много други легендарни музиканти се присъединяват към състава, който Лесли редовно извежда на сцената и в студиото. В рамките на този уникален колектив от световноизвестни музиканти, “Soulmates” предлагат смесица от рок и джаз в цялата им виртуозност.

HIGH END изложението стартира преди четири десетилетия и оттогава до днес се превръща в най-важното търговско изложение в международната аудио индустрия. Стефан Драйшерф, изпълнителен директор на компанията, която го организира, е въодушевен от сътрудничеството: “Сътрудничеството с Лесли Мандоки и “Soulmates” е повече от просто партньорство за нас. Това е обща мисия да се отбележи разнообразието в света на аудио изживяването. Както нашето търговско изложение, така и музиката на Мандоки обединява хора от различни култури и поколения. Самият Лесли е символ на иновация, креативност и музикално съвършенство - ценности, които HIGH END също представлява на сто процента.”

Сътрудничеството, което беше постигнато от двамата визионери в Red Rock Production Studios на езерото Щарнберг в Бавария през януари, далеч надхвърля една обикновена PR кампания. Успешният продуцент ще се появи лично на HIGH END и на ексклузивно прессъбитие, ще представи последния албум на Mandoki Soulmates. Публиката също може да очаква присъствието на Лесли Мандоки по време на търговското изложение на щанда за стоки на Mandoki Soulmates.

Mandoki Soulmates е уникална група, която е спечелила 35 награди Грами и е продала над 350 милиона записа. В своите съвместни проекти музикантите от групата са били успешни повече от 30 години в смесването на различни музикални стилове, преди всичко рок и джаз. През последните три десетилетия уникалната група издаде над дванадесет албума и няколко DVD и Blu-Ray и вълнуваха публиката в много големи градове в Европа, Америка и Азия с променящ се състав. Лесли Мандоки продължава да работи с международни артисти и нови таланти до днес.

HIGH END е международно признатото аудио търговско изложение, което предоставя идеи и стимули за производители, продавачи и потребители на висококачествена потребителска електроника в продължение на четири десетилетия. В четирите дни на събитието през май, целият свят на аудио експерти и професионалисти ще се съберат в Мюнхен, за да посетят стотици изложители от повече от 40 различни страни, които ще представят своите последни иновации в залите на MOC Event Center в Mюнхен.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !