Емблематично шоу с вечните класики на Pink Floyd в София и Варна

Offnews Последна промяна на 21 февруари 2024 в 22:37 770 0

UKPFE
UKPFE

Тази пролет директно от сцената на Уест Енд в Лондон у нас пристигат седем световноизвестни музиканти, които ще изнесат двучасов мултимедиен концерт, превъплъщавайки се в класическия състав на Pink Floyd от 80-те години на миналия век. Усещането за автентичност на музиката и хореографията, както и брилянтната работа на режисьор-осветителя, превръщат този спектакъл в канон в прогресив рока.

Музикантите от UKPFE доказват, че не “Another Brick in the Wall”, “Money” или “Wish You Were Here” и “Shine on You...” са най-важното в това шоу. Основното е завладяващото пътешествие през света на Pink Floyd и пълното усещане, че сте на истински концерт на живо на легендарната група.

“Винаги имаме една невероятна, положителна нагласа към нашите концерти и изглежда, че успяваме да издигнем зрителите до висотата на Pink Floyd”, казва бас китаристът и беквокалист Дейвид Пауър.

“Когато групата свърши да свири и пожела “лека нощ”, цялата публика стана и започна да ги аплодира, а след няколко минути те изсвириха още няколко неща. Последва невероятно светлинно шоу, което накара хората отново да се изправят на крака и във възторг да запеят заедно с групата под нестихващи аплодисменти, издигайки всеки един от нас до безпрецедентни емоционални висоти”, казва критикът Ема Уосън за „What Good to do in the UK“.

„Водещият вокалист и китарист Пол Андрюс е фронтменът на групата с глас, невероятно подобен на този на Дейвид Гилмор. Той работи много дълго и упорито, за да направи гласа си перфектен за този проект и наистина успява да улови всеки нюанс и интонация, които Гилмор използва, докато същевременно свири великолепно на китарата”, пише Алън Дейвис за Times UK.

Защо да посетим този концерт? Защото тези изключителни английски музиканти, спечелили сърцата на феновете на Pink Floyd в родината си и в Европа пристигат, за да ни изсвирят някои от най-великите песни на всички времена в един от най-добрите спектакли, посветени на легендарната британска група.

Феновете ще могат да видят шоуто в Бургаската опера на 27 май и на 29 май в НДК в София.

Билетите вече са налични в мрежата на EVENTIM и bilet.bg.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !