VR разработчик пита потребителите коя да бъде следващата му игра

Offnews Последна промяна на 28 април 2022 в 11:25 1608 0

game

VR разработчикът MyDearest, който стои зад популярни заглавия като Tokyo Chronos, ALTDEUS: Beyond Chronos и предстоящата Dyschronia: Chronos Alternate, обяви плановете си за разработване на първото си мултиплейър VR изживяване. От компанията се обърнаха с молба за помощ към своите клиенти, които да ѝ помогнат да реши в каква посока да поеме.

Всеки, който желае да се включи, може да посети официалния Discord сървър на MyDearest и да гласува за една от трите различни концепции за мултиплейър игри. Според компанията потребителите ще участват във всеки етап от процеса на планиране.

"Това е най-големият ни проект досега. Каним геймърите да дойдат на нашия Discord сървър и да ни кажат какво искат, така че да можем да го направим. Това ще бъде първата игра в индустрията, в която взаимодействието с общността започва от самата концепция" - споделя Алберто Морено, ръководител в MyDearest.

Потребителите, които вземат участие в кампанията, могат да спечелят страхотни награди, включително карта за подарък Meta Quest 2 Steam, геймърски слушалки Logitech G Pro X, Razer Tactical Pro 17.3 Backpack V2 и Secretlab Titan Evo 2022.

От компанията уточняват, че този награден фонд ще продължи да нараства, тъй като все повече хора се включват в дискусията. MyDearest също търси нови таланти, които могат да помогнат с други бъдещи проекти.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !