Раздават първите по рода си музикални награди в Mетавселената (Видео)

Offnews Последна промяна на 29 април 2022 в 11:06 631 0

Song Breaker Awards

През последните години Метавселената става все по-популярно място за музика, включително и за официални церемонии по награждаване. Затова не е изненада, че вече се подготвя и първото по рода си мета шоу за раздаване на музикални награди.

Става въпрос за годишните Song Breaker Awards, които ще бъдат раздадени в Roblox на 30 април от 13:00 часа. В специалното събитие ще се включи и поп звездата Lizzo, която ще направи своя виртуален дебют. Водещ на церемонията ще бъде звездата на социалните мрежи Бретман Рок.

Очаква се награда да получат десет създатели на музика, сред които музикантът Гейл и номинираният за Грами Уокър Хейс. Личности като Джейдън Смит, ветеранът на Roblox - MeganPlays и стримърът на Twitch - Shroud също ще се появят.

Без съмнение участието на поп звездата Lizzo ще привлече вниманието към предстоящото виртуално събитие. И въпреки че виртуални концерти се провеждат от години и те се радват на голяма популярност, предстоящото връчване на музикални награди в Метавселената се прави за първи път и няма да е изненада, ако скоро станем свидетели на много подобни инициативи.

Вижте повече в прикаченото видео:

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !