Граймс, Аланис Морисет и Уил Ай Ем ще са жури в първото музикално риалити с аватари (Видео)

Offnews Последна промяна на 19 юли 2021 в 11:07 4649 0

Американската телекомпания Fox стартира първото в света музикално риалити с аватари. Предаването ще събере известни личности от реалния живот, които ще оценяват представянията на певците-любители. В състава на журито са поканени канадската певица Граймс, поп изпълнителката Аланис Морисет, както и рапърът Уил Ай Ем.

Необичайната концепция младите изпълнители да се представят под формата на аватари може да им помогне да преодолеят сценичната треска и безпокойството, свързани с представянето им в конкурса. Дали обаче публиката ще се зарадва на дигиталните концерти, предстои да разберем.

Музикалните риалити формати изиграват ключова роля за изгряването на млади таланти и проправят път към бъдещата им кариера в областта на шоу бизнеса. През последните години те станаха популярно явление и в България, допринасяйки редица начинаещи изпълнители да се утвърдят на музикалната сцена.

Концертите с добавена реалност също процъфтяха в условията на пандемия. Те предполагат по-особен вид спектакъл, при който на сцената се представя аватар, общуващ с публиката по интерактивен начин.

Повече информация има в прикаченото видео:

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Alter Ego (@alteregoonfox)

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !