Първата по рода си интелигентна образователна метавселена ще дебютира на CES 2023

Мария Иванова Последна промяна на 05 януари 2023 в 11:31 1597 0

RoybiVerse

Снимка Roybi

RoybiVerse

Разработчикът на детски образователни роботи и дигитално съдържание ROYBI ще представи на технологичното изложение CES 2023 новата си интелигентна образователна метавселена RoybiVerse. Виртуалният свят на компанията има за цел да трансформира начина, по който хората се обучават и си сътрудничат, както и да осигури по-интерактивно и персонализирано учебно изживяване.

Като изненадващо или не, новата дигитална платформа е фокусирана около нейните образователни роботи. В същия момент, компанията се възползва от интерактивните и виртуални концепции, които метавселената предлага.

RoybiVerse

Платформата съдържа набор от виртуални образователни възможности за учащи от всички възрасти. Най-малките ще бъдат привлечени от цветните ѝ дигитални активи и аватари, задвижвани от изкуствен интелект (AI). Многоезичният образователен робот ROYBI, който също е част от платформата, е добър помощник за преподаватели и треньори, осигурявайки образователни преживявания от типа “един към много”. RoybiVerse, която се очаква да бъде достъпна до средата на 2023 г., е подходяща и за студенти и преподаватели в сферата на висшето образование.

Тя възниква в резултат на усилията на разработчиците ѝ да създадат стабилна платформа, която да е съвместима с виртуалната реалност и да насърчава активното, а не пасивното учене. Съдържанието в нея е структурирано по начин, позволяващ както на преподаватели, така и на обучаващите се, да персонализират своя учебен опит и да постигнат стимули за продължаващо учене, печелене и взаимодействие.

Роботът ROYBI

Задвижваният от AI многоезичен образователен робот ROYBI e още един инструмент за подпомагане на детското обучение и развитие. Той може да дава персонализирани и интерактивни уроци, които са адаптирани към уникалния стил на учене и нуждите на всяко дете. Устройството има атрактивен дизайн и интерактивни елементи, които привличат вниманието на подрастващите. В добавка, ROYBI е създаден със здрава конструкция и дълъг живот на батерията, гарантиращи оцеляването му при ежедневни интензивни занимания и игри.

След стартирането му през 2020 г., роботът беше представен в списание Time. А ROYBI обявена от HolonIQ за една от Топ 200 EdTech стартиращи компании в Северна Америка.

След като получава признание за своите образователни роботи, компанията вече се ангажира да създаде най-добрата виртуална платформа за обучение, която ще бъде представена за първи път пред посетителите на CES 2023.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !