Ново ТРЗ приложение улеснява българския бизнес

Софтуерът отговаря на всички изисквания на българското трудово законодателство

OFFNews.bg Последна промяна на 24 август 2022 в 21:39 1874 0

Bulgarian Payroll

Снимка Тим ВИЖЪН България

Bulgarian Payroll

Новото приложение Bulgarian Payroll (ТРЗ) вече е на разположение на българските компании. То е разработено от Тим ВИЖЪН България специално за ERP системата Microsoft Dynamics 365 Business Central и е първия български софтуер в маркетплейса на Microsoft, посветено изцяло на управлението на човешките ресурси и трудовите възнаграждения. То не само автоматизира тези процеси, а и прилага всички изисквания на българското трудово законодателство, основавайки се на едни от най-добрите практики в тази област у нас.

“Приложението Bulgarian Payroll е резултат от дългогодишния ни опит с ERP системата Dynamics 365 Business Central, многобройните реализирани от екипа ни проекти, както и отличното познаване на нуждите на бизнеса в България. Приложението може да бъде тествано напълно безплатно в Microsoft AppSource, наред с другите разработени от нас модули, разширяващи обхвата и възможностите на ERP системата” – посочва Даниела Димова, маркетинг специалист в българската софтуерна компания.

Гъвкав и лесен за модифициране

Едно от предимствата на новия софтуерен модул е, че може да се настрои спрямо специфичните нужди на всеки бизнес, като дори позволява прилагането на различни изчисления спрямо различни групи служители. Приложението може да се използва за изчисление на месечните трудови възнаграждения и бонуси на служителите, всички данъци и социални осигуровки, свързани с тях, вноски по застраховки, доброволно осигуряване, кредити, дарения и ред други.

Генериране на справки и декларации

Новият ТРЗ модул е приложим за генериране на всички изискуеми от българското законодателство документи, справки и декларации, както и голямо разнообразие от отчети за целите на мениджмънта. Приложението позволява автоматично осчетоводяване на всички разходи и плащания, направени през месеца, както и генериране на файлове за превод на плащанията по банков път.

Управление на информацията за служителите

Софтуерният модул се интегрира напълно с ERP системата Dynamics 365 Business Central и е тясно свързан с управлението на ключови процеси като счетоводство и финанси, производство, продажби и др. По този начин приложението може да обслужва специфичните нужди на бизнеса като например изчисляване на работна заплата или бонусите на търговските екипи на база изпълнени таргети. Чрез него е възможно също така изготвянето на графици и управлението работата на служителите, работещи на смени.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !