ZTE потвърди, че Axon 30 5G ще има второ поколение 120 Hz дисплей и UD камера

Offnews Последна промяна на 13 юли 2021 в 06:05 4555 0

Axon 30 5G

ZTE продължава рекламната кампания на своя Axon 30 5G, предстоящият телефон с второ поколение поддисплейна камера.Компанията публикува първото изображение миналата седмица и по-късно потвърди, че е намерила начин да удвои плътността на екрана до 400 ppi в областта над камерата, което ще я направи практически незабележима.

Сега ZTE потвърждава, че екранът на Axon 30 5G получава ново надграждане – честота на опресняване от 120 Hz. Това е повече от 90 Hz при Axon 20 5G, който имаше UD камера от първо поколение.

Съобщението идва с друго изображение. На него се вижда само рамката и тапета на телефона и всъщност точно това е целта. При системата от първо поколение площта над камерата беше доста забележима, особео на ярък фон.

Първото поколение поддисплейта камера се виждаше при определени условия, тъй като тази област имаше плътност на пикселите само 200 ppi, което не й позволяваше да се слее с останалата площ. Удвояването трябва да означава за Axon 30 5G, че площта над камерата и екранът имат еднаква плътност.

ZTE не е определила официална дата за старта на устройството, но според слуховете това ще се случи на 22 юли. Датата е съвсем скоро, което означава, че можем да очакваме още една или две реклами до тогава, което ще разкрият още подробности за Axon 30 5G.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !