Загадъчно устройство на Google получи FCC сертификат

Offnews Последна промяна на 09 август 2021 в 06:16 322 0

FCC-approves-mystery-wireless-streaming-device-made-by-Google

Google е компания, която винаги работи върху нещо ново, а сега мистериозно устройство получи FCC сертификат. То беше забелязано от Android Police, но за съжаление за него все още има много малко информация.

Мистериозното устройство е идентифицирано като безжично стрийминг устройство. Информацията, която FCC предоставя, показва номера GJQ9T, което може би означава, че това е ново устройство Chromecast.

Chromecast на Google е популярен артикул на пазара. Тъй като последният модел беше пуснат миналата година, изглежда компанията се готви да представи негов наследник.

Що се отнася до стриймингът, не можем да изключим и нещо, свързано със Stadia. Това е навлизането на компанията на пазара на облачни игри. Със Stadia всяка игра, която играете, се изобразява на облачните сървъри на Google и се предава поточно към устройство. Услугата имаше противоречив старт, но компанията още държи на нея.

Въпреки, че различни устройства вече могат да предават поточно Stadia, всички те имат равни възможности. Ако Google стартира самостоятелон устройство Stadia, това може да помогне за по-унифицирано изживяване. Едно такова устройство с минимални спецификации, нужни за стрийминг на игри на Stadia, може да е евтино за производство и съответно за продажба.

От друга страна компанията може да е разработила изцяло нов продукт, предназначен за нов пазар. Няма подобни на GJQ9T номера на модели устройства, което може би сочи нова линия продукти. Най-вероятно повече подробности ще се появят с течение на времето и наближаване на датата на представяне на мистериозното стрийминг устройство на Google.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !