Все пак към Pixel 7 и 7 Pro може да се присъедини и трето устройство

Offnews Последна промяна на 31 май 2022 в 06:24 1263 0

pixel

Google показа своите предстоящи флагмани Pixel 7 и 7 Pro по време на конференцията за разработчици I/O 2022. Сега обаче изглежда, че към тях може да се присъедини и трето, още по-премиум устройство.

Информацията идва от 9to5Google и анализа на кода на Android Open Source project, където е открит драйвер за дисплей, маркиран с G10. Pixel 7 и Pixel 7 Pro с кодови имена Cheetah и Panther се свързват с таговете C10 и P10.

Медията разкрива още, че Pixel 7 и 7 pro ще имат почти същите характеристики на дисплея като своите предшественици, с изключение на някои промени. Стандартният модел ще има 1080 х 2400 дисплей с честота на опресняване 90 Hz, докато 7 Pro ще разполага с 1440 х 3120 дисплей с честота на опресняване 120 Hz. Те обаче ще използват панели, произведени от Samsung, точно като своите предшественици.

Фрагментите в кода на AOSP разкриват, че G10 е устройство с Android, което ще се захранва от чип с произход Exynos. Това предполага, че ще е процесор Tensor и е първият път, когато G се появява в кодовото име на Pixel устройство. То не може да бъде свързано с бджетен омдел, които са маркирани с А, а слуховете сочат, че може би е Pixel Notepad или Pixel Tablet.

Устройството има 120 Hz екран с резолюция 1440 х 3120 и размели 71 х 155 мм, което предполага, че е флагман като Pixel 6 Pro. Друг интересен момент е, че дисплеят е произведен от BOE.

С толкова малко данни е трудно да се каже къде ще застане това устройство в гамата Pixel, но подробностите за Pixel 7 и 7 Pro продължават да се появяват. Google вече разкри, че новите модели ще имат по-изискан дизайн и ще се захранват от нова версия на чипа Tensor. Може би скоро ще научим още нещо и за мистериозното трето усторйство.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !