Украинските смарт телевизори KIVI със собствен център за съдържание в Европа

Телевизорите KIVI от новата моделна гама вече се предлагат в продажба в Полша, България, Унгария и Румъния

OFFNews.bg Последна промяна на 19 септември 2022 в 21:43 1230 0

KIVI

Снимка Кivismart

Телевизори KIVI

Заедно с новата си гама продукти за 2022 г., KIVI представи актуализираното KIVI MEDIA брандирано приложение за бърз достъп до най-доброто и разнообразно партньорско съдържание. Използвайки KIVI MEDIA, потребителите ще могат да имат достъп до съдържание веднага след разопаковането на телевизора. Собственото приложение на KIVI MEDIA ще се актуализира редовно и винаги ще има частично безплатно съдържание.

В момента в приложението са налични следните секции със съдържание: телевизионни канали (безплатни и платени), тренировки (предварително записани сесии, включващи треньори от световна класа), игри – разделът е разработен в сътрудничество с услугата Boosteroid (един от трите най-големи доставчици на облачни игри в Европа).

Технологията Boosteroid позволява съвременните компютърни игри да могат да се играят и на телевизор. Играта се стартира на собствените сървъри на партньора и се предава през интернет на екрана на потребителя, който я управлява от своето устройство, например геймпад.

В допълнение към облачните игри, в секцията са интегрирани безплатни Android игри за цялото семейство. Управлението е възможно чрез Bluetooth геймпадове, дистанционно управление и смартфони, в зависимост от избраната игра.

Още секции и съдържание ще бъдат достъпни в KIVI MEDIA скоро.

Телевизорите KIVI от новата моделна гама вече се предлагат в продажба в Полша, България, Унгария и Румъния. Всички устройства се доставят с 3 години гаранция за модула на дисплея.

KIVI е компания с украински произход, основана през 2016 година. Основният ѝ бизнес е свързан с разработката и производството на телевизори. Марката е регистрирана в Унгария, Будапеща. Сега KIVI е международна компания с продуктова дистрибуция в Европа и Азия. Отделът за научноизследователска и развойна дейност се намира в Украйна и Китай.

Производството се извършва в съоръженията на най-големия договорен производител в света – MTC (Шенжен, Китай). KIVI използва компоненти от водещи производители от Китай, Япония, Тайван, Южна Корея. Компанията разполага с международна система за контрол на качеството.

Към днешна дата са продадени повече от 1,3 милиона устройства. KIVI е сертифициран партньор на Google и Netflix.

Повече информация е достъпна на уебсайта: https://kivismart.com.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !