HMD Global представи Nokia 6300 4G и Nokia 8000 4G

Offnews Последна промяна на 16 ноември 2020 в 13:46 5116 0

HMD Global представи най-новите членове на семейството от телефони Nokia с бутони - Nokia 6300 4G и Nokia 8000 4G. Двата модела са с премиум дизайн, разполагат с всички най-важни функции и са на съвсем достъпни цени.

Като достоен наследник на своя надежден предшественик, Nokia 6300 4G прави модерен прочит на класиката с добавянето на приложението WhatsApp, правейки го достъпно на най-ниската цена сред телефоните Nokia до момента. За тези, които търсят продукт от по-висок клас в същия сегмент, Nokia 8000 4G се предлага в елегантно изработен, стъклоподобен дизайн и всички необходими функционалности. И двата телефона предоставят оптимизирано 4G изживяване за непрекъснато общуване и забавление, които ви придружават навсякъде и които можете са споделите, активирайки WiFi точката за достъп. Батерията на модела с класически дизайн издържа до два дни с едно зареждане. Освен това, с KaiStore имате достъп до стотици приложения, включително Facebook, YouTube и Google Maps. С Google Assistant1 можете лесно да задавате въпроси, да получавате упътвания и да се обаждате на приятелите си с гласова команда.

Nokia 6300 4G

Вдъхновен от оригиналния Nokia 6300, с модерни функции и класически дизайн, Nokia 6300 4G дава възможност да ползвате WhatsApp на най-ниската цена за телефон Nokia до момента. Благодарение на 4G, Nokia 6300 4G е идеален за тези, които търсят достъп до всички необходими функции за малък бюджет. С оптимизираната си производителност той предоставя страхотни изживявания, независимо дали провеждате разговор, гледате видеоклипове в YouTube, или слушате любимата си музика в движение. Поддържайте връзка със семейството, приятелите и колегите си чрез стотици приложения, налични в KaiStore, включително WhatsApp и Facebook.

Използвайте WiFi точката за достъп на вашия Nokia 6300 4G, за да споделите връзката си с интернет с приятели и семейството си или да си гарантирате, че лаптопът или таблетът ви остават свързани където и да е вашият офис за деня – у дома, в кафенето или дори във влака. Сега можете да споделяте забавлението и да ползвате по-голям екран, когато е необходимо.

Опериращият с KaiOS Nokia 6300 4G е с оптимизирана производителност, благодарение на процесора Qualcomm® Snapdragon™ 210, който улеснява изпълнението на ежедневните ви задачи. Освен това, с Google Assistant1 на мобилно устройство можете да освободите ръцете си и да свършите повече работа само с гласа си. Поддържайте връзка, управлявайте задачи, получавайте упътвания, актуална прогноза за времето и още много – просто кажете „Ok Google“, за да започнете. Издръжливият поликарбонатен панел на Nokia 6300 4G ви гарантира пълноценни преживявания и на открито, без да се притеснявате от изпускането на телефона.

Nokia 8000 4G

С първокласния си стъклоповиден корпус и вдъхновен от скъпоценния камък цвят Черен оникс, Nokia 8000 4G е създаден да блести. Неговият 2.8” екран ви дава повече пространство и яснота за чатове и дори стрийминг на видео съдържание. Nokia 8000 4G е с едновремнно красив и издръжлив дизайн, благодарение на устойчивото си поликарбонатно покритие и дълготрайния живот на батерията. Предлага се и с издръжлива и практична клавиатура с 3D извивка за удобен захват.

Ежедневното общуване и развлеченията чрез популярни приложения като WhatsApp, Facebook и YouTube са още по-улеснени, благодарение на 4G - открийте стотици други приложения в KaiStore. Освен това, с Google Assistant1 можете да свършите повече работа само с гласа си, независимо дали става дума за намиране на нови рецепти, диктуване на съобщения или осъществяване на телефонни обаждания, без да използвате ръцете си.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !