Вече знаем спецификациите на LG Rollable

Offnews Последна промяна на 18 декември 2020 в 07:09 4317 0

LG-Rollable

Появиха се спецификациите и не толкова привлекателната цена на LG Rollable, публикувани от Tron в Twitter. Типстърът посочва, че LG Rollable ще е оборудван със 7.4 инчов дисплей. В разгънато положение се очаква екранът му да е с размер 6.8 инча, а LG е задала някои параметри за различните му режими.

Под капака ще открием Snapdragon 888, сдвоен с 16 GB оперативна памет, а батерията, която ще захранва устройството ще е с капацитет 4200 mAh.

Според по-стари слухове, LG Rollable ще дебютира през първата половина на 2021 година, вероятно през март, а новият теч потвърждава това, като същевременно предупреждава, че датата може да бъде отложена до юни.

Що се отнася до предпологаемата цена на устройството, Tron посочва 2359 долара, което означава, че за съжаление то ще остане извън обсега на повечето потребители.

LG експериментира с различни форм-фактори, за да привлече повече клиенти, а Wing и Rollable са част от проекта Explorer. Всъщност този вид форм-фактор може да предложи някои предимства пред сгъваемите, защото е по-тънък и лек и няма да е заплашен от смачкване, като тях.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !