V System започна да внася в България слушалките Dan Clark Audio

Offnews Последна промяна на 12 септември 2023 в 18:56 449 0

Dan Clark Audio
Dan Clark Audio

Луксозните слушалки Dan Clark Audio вече са налични официално в България. Техен вносител у нас е V System. Устройствата са от висок клас и се отличават както със звуковите си характеристики, така и с комфорта и цялостното изживяване, които предоставят. Те имат спечелени десетки отличия за най-високо качество, присъдени от международни организации.

Компанията Dan Clark Audio е основана с името MrSpeakers през 2012 г. от предприемача Дан Кларк. Първоначално тя предлага модифицирани слушалки от други производители, което позволява на нейния собственик да набере необходимите средства, за да създаде собствени продукти от висок клас, без да търси финансиране от инвеститори.

В първите си продукти той се фокусира върху конкретен проблем - как да направи затворените слушалки да звучат по-отворено, като същевременно осигуряват изолацията, от която потребителите се нуждаят. Резултатът са първите в света 3D принтирани слушалки - Alpha Dog. С приходите от тях Дан Кларк финансира разработването на първия изцяло създаден от него модел - ETHER. Скоро след това фирмата му се превръща във водещ производител на планарни магнитни слушалки, печелейки награди и отличия от цял свят.

През 2019 г. MrSpeakers стават Dan Clark Audio, която и до днес е лидер в сегмента на отворените и затворени планарни слушалки. Днес тя има множество патенти в тази област както за иновативни технологии, така и за дизайн.

„Dan Clark Audio е разпознаваема марка, която отдавна си има своите фенове в България и за нас беше важно да предоставим на тази аудитория достъп до техните продукти. Висококачествените слушалки винаги ca били нaшa cтpacт и зaтoвa щe пpoдължим дa търсим най-добрите и иновативни решения на пазара и да ги правим достъпни за българските меломани, пoвишaвaйки paзнooбpaзиeтo от пpeдлaгaнитe apтиĸyли” - споделя Антон Генчев, Бранд мениджър на V System.

Българската фирма вече предлага пълната гама продукти на Dаn Сlаrk Аudіо за родните меломани. Компанията е специализирана във вноса на висококачествени слушалки, тонколони, микрофони, усилватели, грамофони и друга аудио техника. Тя предлага също и разнообразна информация и консултации, обучавайки българската аудитория в тази област. Организатор е и на специализирани събития за представяне и популяризиране на аудио техника от висок клас.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !