TikWatch E3 ще е вторият часовник със Snapdragon 4100

Offnews Последна промяна на 14 юни 2021 в 06:54 4806 0

ticwatch_e3_leak_1

Тъй като се очертава обновяване на платформата на Googlе Wear OS, вторият по рода си смарт часовник, използващ чипсет Snapdragon 4100, може би е на път. Видео, публикувано в Instagram от руски потребител показва TikWatch E3 преди премиерата му, потвърждавайки това.

@andrey_koftun публикува кратък клип, който в последствие беше изтрит, но се запазиха екранни снимки, заснети от XDA. Те показват хардуера на часовника, както и опаковката му, на която директно се споменава Snapdragon 4100 на Qualcomm.

Този чип е особено забележителен, защото се появява в часовник за втори път. Първият модел беше Mobvoi TikWatch Pro 3, но повече от година след старта му, не се появи друг.

На кутията на TikWatch E3 се споменава 2.5D стъкло, използвано за дисплея, водоустойчивост IP68, режими на тренировка, мониторинг на пулса и SpO2, проследяване на съня, VO2 max и др. Показано е и магнитно зарядно устройство и се потвърждава, че отново Mobvoi е прескочила въртящата се коронка. Дизайнът изглежда значително по-тънък от TikWatch E2.

Въпреки, че изтичането не споменава подробности като цена и дата на пускане, в момента Mobvoi рекламира старта на часовника на 16 юни. Всъщност това е второто изтичане за TikWatch E3, след като през април той беше открит в приложението на Mobvoi, но без данни за спецификациите или други подробности.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !