Смартфоните OnePlus вече се предлагат от всички български оператори

Offnews Последна промяна на 08 декември 2020 в 15:32 5989 0

Компанията производител на глобалния технологичен бранд OnePlus наскоро представи двата нови модела OnePlus Nord N10 5G и OnePlus Nord N100 смартфони. А новината е, че от този месец те стават част от коледните предложения на българските мобилни оператори и най-големите вериги за техника.

Двата нови апарата обединяват най-доброто от проучванията на потребителския опит през годините, както и внедряването на последните технологични иновации, които позволяват на компанията да предложи достъпен като цена продукт в по-масов потребителски сегмент в целия свят. Въпреки ценовия клас, те се отличават с елегантен дизайн, бърз процесор, дисплей с висока разделителна способност, издръжлива батерия, висок клас камера и работят с базираната на Android операционна система OxygenOS.

С тази стъпка брандът отбелязва и навлизането си в нови ценови сегменти, като продължава традицията да предложи на потребителите целия набор от премиум опции във високия клас на телефоните, но с идеята за много по-достъпна цена, адаптирана към по-масова публика.

В България компанията дебютира официално през август тази година с първия модел от серията Nord, който се предлага ексклузивно oт А1 и Технополис.

Новите модели от серията Nord – N10 и N100 ще бъдат налични у нас през месец декември в комплект с подарък слушалки One Plus Wireless Z. Те от своя страна издържат до 10 часа с едно зареждане от 10 минути и са с продажна цена от 50 евро.

Предложенията ще са налични както следва:

OnePlus Nord N100 с подарък слушалки : A1, Telenor, Технополис и Техномаркет. Препоръчителна цена от 369 лв.

OnePlus Nord N10 с подарък слушалки : A1, Виваком, Технополис и Техномаркет. Препоръчителна цена от 639 лв.

OnePlus Nord N10 5G: достъпно 5G преживяване

Оборудван с LCD дисплей с диагонал 6.49 инча, резолюция Full HD+ и честота на опресняване 90Hz, моделът се възползва изцяло от възможностите на модерните 5G технологии. Разполага с 6GB RAM и 128GB разширяема памет (до 512 GB) за съхранение на повече приложения, снимки и видеа. Батерията е с капацитет 4300mAh и поддържа една от най-новите технологии за бързо зареждане Warp Charge 30T, което автоматично означава по-издръжлива батерия за повече време прекарано навън.

За любителите на фотографията, смартфонът предлага основна камера с 64MP сензор, 8MP с ултраширокоъгълен обектив (119 градуса), 5MP за боке ефекти и 2MP за макро снимки. 16MP селфи камера го прави изключително подходящ и за видео-конферентни разговори и виртуални срещи.

Сред останалите характеристики на модела са още чипсет Snapdragon 690 с видеокарта Adreno 619L и 5G модем X51. Телефонът разполага също с идентификация с пръстов отпечатък и не на последно място, отбелязва голямото завръщане на 3.5 милиметровия жак за слушалки. Елегантно стои и цветът на корпуса, Midnight Ice (среднощен лед).

OnePlus Nord N100: премиум усещане на достъпна цена

OnePlus Nord N100 е бюджетен модел, който разполага с голям дисплей, голяма батерия и голяма памет на абсолютно достъпна цена. Моделът включва LCD екран с диагонал 6.52 инча с резолюция 900 x 1600 пиксела и два стерео високоговорителя. Снабден е с батерия с капацитет 5000 mAh с технология за зареждане при 18W.

В този смартфон основите характеристики включват още чипсет Snapdragon 460, 4GB RAM и 64 GB разширяема памет с MicroSD слот. Производителят е заложил и на основна тройна камера, която включва 13MP сензор, 2MP за макро кадри и 2MP за боке ефекти и посрещане на повече динамика във фотографията. Телефонът разполага също с идентификация с пръстов отпечатък и 3.5 мм жак за слушалки. Цветът на корпуса е Midnight Frost (среднощен скреж).

И двата флагмана на новата OnePlus Nord N серия идват с операционните системи Android 10 и OxygenOS 10.5. Втората предлага опции като Тъмен режим, Zen режим, както и много нови възможности за персонализация. Те позволяват на потребителите да променят всичко, от формата на иконите до анимациите при разчитането на пръстов отпечатък.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !