Серията OnePlus 9 ще се състои от три модела

Offnews Последна промяна на 01 декември 2020 в 06:37 4424 0

OnePlus 9

Смята се, че OnePlus работи по новата серия OnePlus 9, която ще бъде представена по-рано от обикновено, през март следващата година. До сега се очакваше серията да се състои от два модела смартфони – OnePlus 9 и OnePlus 9 Pro, но сега нов доклад твърди, че компанията работи и по трети – OnePlus 9E.

Новината идва от Twitter, благодарение на Макс Джамбор, а съобщението е придружено от изображение с имената на предстоящите модели, а в следващ пост Джамбор пише, че подобно на Samsung, OnePlus ще предложи устройство във всеки сегмент. Що се отнася до OnePlus 9E, все още не е известно дали той ще изпревари ваниловия вариант по цена, или ще е бюджетно предложение.

Наскоро се появиха изображения на OnePlus 9 Pro, които сочат стъклен заден панел и преработен модул на камерата с известна прилика с OnePlus 8T. Камерата ще е четворна, като две от лещите са непропорционално по-големи, в сравнение с останалите две. Смята се още, че OnePlus 9 Pro ще е оборудван с 6.7 инчов 120 Hz дисплей, а единичната предна камера ще е разположена в отвор в горния му ляв ъгъл. Процесорът, който ще захранва бъдещото устройство ще е предстоящия Snapdragon 875.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !