Realme скоро ще пусне първия си лаптоп в Европа

Offnews Последна промяна на 22 февруари 2022 в 07:17 455 0

realme laptop europe

Realme скоро ще пусне първия си лаптоп в Европа, гласи нов слух. Компанията е известна предимно със своите смартфони, но разширява портфолиото си от доста време и нахлу в категорията на таблетите с Realme Pad миналата година.

Сега се твърди, че Realme иска да пусне първия си лаптоп на световните пазари. Всъщност Realme Book Enhanced Edition дебютира миналата година, но беше ексклузивен за Китай.

Нов доклад сочи, че компанията се стреми да пусне Realme Book Prime, глобалната версия на Realme Book Enhanced Edition в Индия и Европа до края на април 2022 година. Съобщава се още, че Realme е започнала да тества предстоящия лаптоп в европейските и индийските пазари преди старта.

Очаква се глобалният вариант на Realme Book Enhanced Edition да се захранва от процесор Intel Core i5 11320H 11-то поколение. Както беше споменато от MySmartPrice, този чипсет идва с четириядрен процесор, който има осем нишки с базова турбо тактова честота от 3.2 GHz и висока тактова честота на ядрото до 4.5 GHz. Той ще има 16 GB LPDDR4x двуканална RAM и 512 GB PCIe SSD съхранение.

Другите спецификации на Realme Book Prime включват 14 инчов 2K Full Vision дисплей с пикова яркост от 400 нита, батерия 54Whr, 65W бързо зареждане и портове като Thunderbolt 4, USB-C 3.2 Gen 2, USB-A 3.1 Gen 1 и 3.5 мм жак за слушалки. В Китай устройството се продава за 4700 юана или около 655 евро. Все още обаче няма информация за международната му цена.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !