Realme представи два нови смарт часовника и слушалки

Offnews Последна промяна на 23 декември 2020 в 11:42 4246 0

Screenshot 2020-12-23 104120

Както и очаквахме днес Realme представи няколко нови устройства, смарт часовниците Watch S Pro и Watch S Master Edition и слушалките Buds Air Pro Master Edition. Първият от тях е базиран на ARM Cortex-M4 процесор и работи под неназована софтуерна платформа.

Той прилича на стандартния вариант Watch S и има AMOLED екран с диагонал 1.39 инча, резолюция 454 x 454 пиксела и автоматична настройка на яркостта. Часовникът разполага с над 100 циферблата.

Конструкцията му е от неръждаема стомана, а към това има избор от силиконова или веган кожена каишка с общо четири цветови опции, зелен, кафяв, син и черен. Realme Watch S Pro може да измерва пулса и нивата на кислород в кръвта. Освен това се проследяват качеството на съня и 15 вида тренировки.

Сред останалите му параметри са двоен GPS, 5ATM водоустойчивост, умни известия, управление на плейбек и т.н. Батерията на Realme Watch S Pro е с капацитет 420 mAh и предоставя до две седмици с един заряд. Цената на часовника в Индия е около 110 евро.

Realme Watch S Master Edition е с дизайн от корейския артист Grafflex. Той споделя хардуерните параметри на наличния и към момента Watch S, но с дизайнерски каишки, циферблати и стикери в комплекта. Моделът е с цена от около 65 евро.

Buds Air Pro Master Edition са с дизайн от Jose Levy, който работи и върху Buds Q. The Buds Air Pro Master Edition са изцяло безжични слушалки, които споделят характеристиките си със стандартната версия на модела, но са в нов цвят, сребрист.

Цената на слушалките в Индия е 55 евро, като продажбите им там започват на 8 чнуари. Имайки предвид, че компанията навлиза по-сериозно и на пазара в Европа, не е изключено скоро новите джаджи да се появят и тук.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !