Поредното изтичане показва Motorola Edge 30 Pro с нов калъф и стилус

Offnews Последна промяна на 14 февруари 2022 в 07:18 592 0

LI Motorola Edge 30 Pro, with stylus and folio case

Motorola обяви, че ще направи официално съобщение на 24 февруари, където се очаква да представи своя Edge 30 Pro. Новият смартфон всъщност е ребрандиран Motorola Edge X30 и поредното изтичане потвърждава, че това наистина ще е първокласно устройство с водещи спецификации.

Изображенията идват от Евън Блас, известен още като @evleaks. Той сподели няколко снимки в Twitter, потвърждавайки дизайна на предстоящия Moto Edge 30 Pro и разкривайки неговите аксесоари.

Edge 30 Pro ще има стандартен дизайн с извити ръбове и тройна камера, за която се говори, че ще е с два 50 мегапикселови сензора и един 2 мегапикселов за дълбочина. Екранът ще има отвор, който щее помещава 60 мегапикселовата селфи камера.

Дисплеят ще е 6.7 инчов OLED с честота на опресняване от 144 Hz. Очаква се батерията да е с капацитет от 5000 mAh и според слуховете да поддържа 68W бързо кабелно зареждане, което ще зарежда смартфона от 0 до 100% само за 35 минути.

Устройството ще се предлага в цветови опции Phantom Black и Glacier Blue. Edge X30 стартира в Китай с цена от около 500 долара и остава да разберем колко ще струва Edge 30 Pro.

Изтичането потвърждава и двата нови аксесоара - фолио калъф и стилус. Изглежда, че докато калъфът е включен, ще позволява на телефона да превключва на винаги включен дисплей и да показва часа, известията и няколко шорткъта.

Очаква се обаче, двата аксесоара да се продават отделно. Ще трябва да изчакаме до 24 февруари, за да разберем повече за Motorola Edge 30 Pro.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !