realme Buds Air 2 Neo са евтини безжични слушалки с ANC

Offnews Последна промяна на 07 април 2021 в 15:11 6017 0

Screenshot 2021-04-07 150651

realme представи новите си изцяло безжични слушалки Buds Air 2 Neo. Те дебютират месец и половина след появата на оригиналните Buds Air 2.

Моделът има нов дизайн, но запазва редица от полезните функционалности на оригинала. Това включва и технологията за активно шумопотискане с намаляване на шума от 25 dB.

Има и режим Transparent, за да чувате какво се случва около вас, както и два микрофона за заглушаване на околния шум и по време на разговори. Издръжливостта на батерията е до 20 часа с ANC и заряда в кейса.

По-дълга издръжливост се постига без ANC, а именно 28 часа. Има и технология за бързо зареждане, което дава 3 часа плейбек за 2 часа зареждане.

Buds Air 2 Neo разчитат на 10-милиметрови говорители с покритие от течно-кристален полимер. За връзка към устройствата се използва технология Bluetooth 5.2. При гейминг се постига ниска латентност от 88 милисекунди.

За Android има и приложение за управление - Realme Link. С него могат да се регулират редица параметри, включително еквалайзер и ниво на шумопотискане. Слушалките имат сертификация IPX5 за устойчивост при дъжд например.

realme Buds Air 2 Neo дебютират в Пакистан с цена около 44 евро. Те се предлагат в черен и сив цвят.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !